söndag 17 maj 2009

Fina framgångar för Rasbo i MKR 2, Katrineholm

I helgen har den andra deltävlingen i MKR serien körts i Katrineholm. På lördagen kördes uppvisning i Cadetti och tävlign för Formel Micro med 35 startande och Formel Mini med 48 startande. Rasbo MK representerades i Cadettiklassen genom Malte Pettersson nr 10.

I F Micro skulle det komma att bli seger för Rasbo MK då Ebba Aronsson återigen körde snyggt och säkert med stora marginaler till resten av fältet. Martin Thorsell belv andra bäst från Rasbo med en fin trettonde plats i finalen. Detta efter att ha också ha kört mycket starkt i kvalheaten under dagen.

I F Mini tog Gustav Thorsell en välförtjänt seger och gjorde också mycket fint ifrån sig i samtliga kvalheat. Max Lindén körde in på nionde plats i det stora startfältet. Tätt efter kunde man hitta flera Rasboförare i "klump". Arvid Aronsson, Philip Ågren och Kevin Magnell på 11, 12 och 13 plats.

Under söndagen kördes F Yamaha, och SP 2000. Yamaha drog flest startande, 40 stycken. Johan Sandén var snubblande nära prispallen med en fin fjärdeplats! På 14:e och 16:e plats kom Pontus Wahlqvist och Andreas Ahlström.

I SP 2000 kom RAsbo igen starkt då Tommy Nilsson slutade på en andraplats i finalen!

Stort Grattis till Segrarna Ebba och Gustav!
Och mycket bra kämpat alla övriga som var på plats, förare, mekar och andra!

Johan Sandén nr 95, Foto: Anette Lundin


Andreas Ahlström nr 90, Foto: Anette Lundin

Elisabeth Gelotte nr 62, Foto: Anette Lundin
Pontus Wahlqvist nr 63, Foto: Anette Lundin
Sara Lindgrén nr 59, Foto: Anette Lundin
Tim Carlberg nr 39, Foto: Anette Lundin




Hjalmar Sjölin nr 33, Foto; Gustav Thorsell
Ebba Aronsson nr 77, Foto; Gustav Thorsell
Alex Bouveng nr 6, Foto; Gustav Thorsell
Martin Thorsell nr 72, Foto; Gustav Thorsell
Marcus Grönman nr 34, Foto; Gustav Thorsell
Julle Ljungdahl nr 20, Foto; Gustav Thorsell

Vinnaren Ebba Aronsson, flankerad av Martin Thorsell. Foto; Gustav Thorsell

Segraren i Mini, Gustav Thorsell, Foto; Barbro Kullin

Förutom framgångar förekom också en del inslag av dramatik. Under lördagens tävling kolliderade Rasbos Joel Eriksson med en framförvarande kart som fått sladd. Joel voltade men allt fick en lycklig utgång. Joel bjuder dock på en film från händelsen:




2 kommentarer:

  1. Tjena! Rasbo hade två förare i Sport2000,det var jag som för övrigt hade en skithelg, och Tommy Nilsson som körde riktigt bra och kom på en andra plats./ Stefan Persson

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Skulle gärna vilja komma i kontakt med Anette Lundin, som tagit bilden på ELisabet i Katrineholm. Vi skulle gärna vilja använda den på vår webbsida.

    MVH Erik Gelotte

    SvaraRadera