tisdag 21 april 2009

Nu laddar vi för Chickenrace

Nu har resultatlistorna från Startskottet hos Södertälje Kart Racing Club kommit.

Bland Rasbo MK:s Formel Microförare placerade sig Marcus Grönman på en 8:e plats i A-finalen. På 10:e plats kom Victor Johansson.

I Formel Mini hade Rasbo MK två förare på prispallen. Max Lindén tog andraplatsen på pallen och Gustav Thorsell tredjeplatsen. Grattis till dem! Rasbo MK:s förare Arvid Aronsson körde in på en 7:e plats, Philip Ågren på en 9:e plats, Joel Eriksson på 17:e plats och Max Matthiasson på en 18:e plats efter ”stolhaveri” och avbrutet lopp.

I Rotax Max Junior finalen representerades Rasbo MK av Calle Askemar och Kevin Markstedt vilka kom på 7:e respektive 8:e plats i sin final samt Victor Bouveng på 11:e plats.

Till sist kördes finalen i Yamaha. Där körde Johan Sandén i n på en fjärdeplats. RasboMK hade två till startande i klassen, Pontus Wahlqvist och Sara Lindgren vilka kom på 15:e respektive 16:e plats i finalen.