torsdag 9 september 2010

Pallplats för Gustav!

MKR 7 har körts i helgen som var. Katrineholms MK stod för arrangemanget denna gång.
Det har börjat bli riktigt kyligt om nätterna nu och under Katrineholmshelgen var det två plusgrader när det var som kallast. Jag hörde talas om några från klubben som skulle värma upp sin buss med värmeljus. Men vad vet jag, det kan ha varit bara rykten...

Micro avgjordes på lördagen och Hjalmar Sjölin knep en åttondeplats i A-finalen. 14:e var Isac Blomqvist, 15:e William Carlsson18:e Julle Ljungdahl och 19:e Nils Runnegård.

I Minis A-final blev det en sjundeplacering för Lucas Edin. Ebba Aronsson, Marcus Holmbring och Martin Thorsell höll tätt ihop på 14:e, 15:e och 16:e plats.

Söndagen började med att Max Matthiasson tappade sin frukostmacka på marken varvid den landade med smöret uppåt. Vi vet alla att detta inte är något som kan räknas till det vanliga. Det pekulerades vilt hurom man skulle se på fenomenet. Var det ett gott tecken eller var turen förbrukad?

Det skulle snart visa sig vara det senare då Max motor läckte under tävlingsdagen. Så av det har vi lärt oss att man bör hålla i mackorna om det ska bli någon tur kvar till loppen!

I Yamahas A-final blev det stor utslagning i och med en krock som tog med sig nio förare.Gustav Thorsell klarade sig dock ut härvan och körde fint. Därmed tog han pallplats nummer två i finalen!

Max Lindén var sexa i sin klass Rotax Junior Max.

Naturligtvis var många, många fler från Rasbo med och körde och kämpade under helgen. För hela resultatlistan, gå in på http://www.mkr-karting.se/tavlingsanmalan/resultat-tavling.php?tid=121&upp=/tavlingsanmalan/resultat.php?hem=http://www.mkr-karting.se/start.htm%20OCH%20kid=1

Nedan Gustav på prisutdelningen och det efterföljande firande med att sopa ur och ta ner tältet. Glamoröst som alltid!

Fundering... Behöver de inte höja taket lite i Katrineholm? Då menar jag förstås taket som prispallen står under.





1 kommentar: