måndag 27 september 2010

Max tvåa i Kristinehamn

Det blev en andraplats totalt i Värmlands Karting Cup 2010 för Max Matthiasson som körde den sista deltävlingen i Karting Cup i Kristinehamn.
Max hade med sig en seger i bagaget från den förra deltävlingen som kördes i Örebro i juni. Han hade en liten dröm om totalseger i Cupen, och efter dagens tre kval hade han andra, tredje och femte bästa tid vilket gav honom en plats i startruta tre till finalen.
Max kom ut starkt i starten med ett koppel av förare bakom sig. Han höll sin position i tio av de fjorton varven som kördes. Efter en liten påstötning tappade han dock några placeringar och körde i mål som sjätte man.
Detta kom dock att räcka till en andraplacering totalt i Cupen. Vann Karting Cup 2010 gjorde hemmaföraren Benjamin Elander.