måndag 17 maj 2010

Regnig helg och dopp i Siljan!

Det blev en hel del nederbörd under helgen i Mora och MKR 2. Men på något vis så hör ett visst mått regn och lera till vid karttävlingar... och han som körde traktorn slapp sitta sysslolös!

Under lördagen kördes klasserna Cadetti, Micro, Mini och Sport2000.
Söndagen bjöd på J60, Yamaha, Rotax Junior, Rotax Max och KZ2.

Då det var långhelg så passade några på att åka upp lite tidigare för att hinna träna på banan. Dessa fick stå ut med en hel del nederbörd vilket höll i sig ända till söndagens final i stort sett.

I Micro tog Hjalmar Sjölin en åttondeplats i A-finalen vilket gör att han nu ligger totalt fyra i MKR-serien efter två örda deltävlingar. I A-final körde även Julle Ljungdahl som kom på 16:e plats och Isac Blomqvist- 21:a plats.

Bäst i Mini gick det för dagen för Alex Bouveng med hans 14:e plats. Ebba Aronsson var strax efter- 17:e plats. Martin Thorsell hade väldig otur då hans avgasrör gick av i finalen.
Ebba Aronsson är just nu bästa Rasboförare i den sammanlagda resultatlistan för serien med en 17:e plats. Men det är tätt då Martin och Alex ligger på 21:a respektive 22:a plats.

I lördagens sista klass Sport 2000 deltog ingen från Rasbo MK.

Så kom söndagen.

Vi hade inga förare med i klasserna J60 eller Kz2.

I Rotax Max B-final kom Simon Johansson på andra plats och Philip Ågren på tredje plats.
I Rotax Max förfinal blev det en 18:e plats för Simon och en 26:e plats för Philip.
Philip ligger därmed på 10:e plats i MKR serien.

I Rotax Juniors final kom Victor Bouveng på en femteplats och Max Lindén på en åttonde plats.
På 23:e plats kom Arvid Aronsson.
Med det ligger Max nu på en fjärdeplats i serien, Arvid på en 14:e plats och Victor som ännu bara varit med i en av omgångarna ligger på 18:e plats.

I Yamaha blev det pallplats för Gustav Thorsell som kom tvåa. Felix bergman var näste Rasbomedlem med en tionde plats och Linnea Hamrin kom 12:a. 16:e plats blev det för Max Matthiasson och 17:e plats för Joel Eriksson. Hur grabbarna firade detta kan ni se i filmen nedan... ÄVen Sara Lindgren och Tim Carlberg deltog och kom på 22:a respektive 28:ev plats denna dag.

Gustav ligger sålunda på andraplats i MKR serien efter dagens resultat.

Nedan kommer beviset på att ett visst vad hölls!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar