tisdag 25 augusti 2009

Kort rapport från Örebro

Nu finns resultaten ute på SMK Örebros hemsida.

Malte Pettersson körde som enda representant från Rasbo MK i Cadettiklassen. Vi tror att han var ren om fötterna denna gången…

I Micro var det fler deltagare från Rasbo MK med. Bäst denna dag gick det för Ebba Aronsson som vann! Alex Bouveng kom in på 18:e plats i resultatlistan, Victor Johansson på 25:e plats, Hjalmar Sjölin på 30 plats, Julle Ljungdahl på 32:a plats och Martin Thorsell på 34:e plats i det 44 man stora startfältet.

I Mini hade vi åter Rasbo MK med i toppen då Max Lindén kom tvåa i klassen! Gustav Thorsell tog en sjätteplacering, Kevin Magnell en 8:e placering, Thea Pettersson en trettonde plats, Philip Ågren en 18:e plats, Victor Liljeström och Arvid Aronsson var hack i häl på varandra med en 20:e och 21:a plats, Felix Bergman en 27:e plats. Max Matthiasson och Joel Eriksson kom in på 36:e och 37:e plats efter att ha utövat en del ofrivillig gräsklippning under dagen.

Yamaha körde på söndagen. Bäste Rasboförare där var Pontus Wahlqvist som körde in på en fin 4:e plats. Johan Sandén var i närheten med sin på 6:e plats, Andreas Ahlström på 11:e plats, Sara Lindgren på 19:e plats, Linnea Hamrin på 29:e plats. Tim Carlberg och Elisabeth Gelotte hamnade för dagen på 40:e respektive 42:a plats.

I klassen Junior 60 hade Rasbo MK inga startande förare.

I sport 2000 fick klubben ännu en seger då Tommy Nilsson vann klassen! Han var också enda förare från Rasbo MK.

Med det var Rasbo MK representerat i fem av helgens sex klasser! Två segrar, en andraplats, en fjärdeplats och två sjätteplatser blev det dessutom.

Grattis till alla placerade och väl kämpat alla övriga!

Lite bilder från kvällens träningar på Rörken:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar