onsdag 30 maj 2012

"Buckelregn" i Katrineholm

MKR 3 kördes i Katrineholm den 26 till 27 maj och Rasboförarnas framgångar fortsatte. 
Två av våra förare i klassen för Cadetti var med och visade upp sig, Gustav Jansson och Hampus Nordlii.
I Formel Micros final körde Nils Runnegård till sig andraplatsen vilket gör att han fortfarande leder MKR-serien. Malte Pettersson landade på den fjärde platsen, Carl Runnergård på 15:e och Victor Carlsson 29:e.
I Formel Mini var det många startande. Isac Sjöqvist var 2:a i C-finalen och fick därmed köra B-final där han slutade på 19:e plats. Alex Bouveng slutade på en 3:e plats i B-finalen och gick därmed vidare till A-final. 
I A-finalen blev det ännu en seger för Hjalmar Sjölin som därmed fortfarande ligger i ledning i MKR-serien.  Marcus Grönman kom på 9:e plats och Alex Bouveng på 19:e plats. 
Seger blev det också i och med Isac Blomqvist i formel J60. Även Iasac är serieledare i MKR. Tvåa i serien är William Carlsson vilken kom trea denna tredje deltävling. Julle Ljungdagl kom på en fin femteplats i klassen och Max Grotherus slutade på 12:e plats. 
I Formel Yamaha kördes B- och A-final. Vann B-finalen gjorde Marcus Holmbring och slutkört i B-finalen blev det för Max Matthiasson som tappade kedjan denna gång.
I A-finalen var Thea Pettersson främst av våra förare med sin 12:e plats och Marcus Holmbring slutade på 17:e plats i A-finalen. Thea ligger nu på en tionde plats i serieresultatet.
Kul också att notera att Rasbo MK leder totalt i MKR:s ”Lagresultat” Fullständiga resultatlistor finns på http://www.mkr-karting.se
Nedan en liten ”segeryra” för Hjalmar från förra omgången i Södertälje samt från omg 1 i Rasbo :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar