måndag 22 augusti 2011

Rally Sprint och hjälp till finansiering av kartverksamheten

Nu på lördag 27/6 så anordnar Rasbo Mk bilsektionen en rally sprint där samma sträcka körs tre gånger med första start kl. 11.00.

I anslutning till sträckan som ligger nära Rasbo finns en parkering som skall bemannas med några personer som dirigerar och tar betalt för bilarna/ åskådarna och det är här vi i kartgänget kommer in.

De som parkerat kommer att betala en liten P-avgift och det är den som vi vill ska tillfalla klubben och där vi har vår del i finansieringen av vår kart verksamhet.

Vi behöver ca 8 personer som ställer upp, någon vuxen (2-3 st) behövs men kartförare ( 5-6 st) i tonåren är mycket välkomna att hjälpa till.

Ni behövs mellan 10.00 och ca 12 00, som längst för att hålla ordning på ankommande åskådare och ta betalt, när de väl är på plats så kan de som vill gå ut på sträckan och kolla på rallyt göra det, åskådarna sköter sig skälva när det är dags att åka hem.

Tacksam om ni kan ställa upp och i så fall höra av er till mig (Mats) på mail mats.thorsell@ohlins.se eller tel/SMS på 070-59 00 225 eller anmäla er på Rörken tisdag kväll på klubbtävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar