onsdag 24 augusti 2011

Ny seger för Isac vid MKR i Västerås

Kanske var det detta (bilden ovan) som var det enda motståndarna fick se av Isac Blomqvist vid MKRseriens sjätte deltävling som kördes i Västerås helgen 20-21 augusti. Isac vann nämligen än en gång Formel Micros A-final.

Lördagens tävling kördes i hällande regn och jag har hört berättas om decimeterdjupt vatten i vissa av tälten på depån. Men detta var inget som stoppade kartförarna och deras team.
Ivar Almlöf och Victor Carlsson trotsade pölarna på lördagen och visade upp sig i sina Cadettis.

I klassen för Micro blev det som sagt än en gång seger för Isac Blomqvist nummer 64. Julle Ljungdahl körde in på en mycket fin sjätteplats och stras därefter på åttonde plats kom William Carlsson.

I klassen för Mini körde Rasbo MK:s fyra förare Hjalmar Sjölin, Marcus Grönman, Alex Bouveng och Lukas Edin direkt in i A-final. Alex och Lukas placerade sig på åttonde respektive nionde plats i resultatlistan.

Till söndagens klasser hade regnet lugnat sig.

I klassen för Yamaha körde duktiga Thea Pettersson in på en femteplats och Andreas Ahlström på den sjätte. Linnea Hamrin var strax efter med sin tiondeplats.

I rotax Max Junior stod Max Lindén på pallen med en fin tredjeplacering! Max var ensam om att representera Rasbo i denna klass.

Denna gång hade Rasbo inga deltagare i klasserna Rotax Max, Sport 2000 eller KZ2.