lördag 18 juni 2011

Då var det dags igen...

Den här helgen beger sig deltagarna i årets MKR serie till Södertälje för att köra ännu en omgång av Mellansvenska kartraceserien. Men innan vi avhandlar denna helg så komemr en kort redovisning av förra helgen i Gävle där resultaten nu finns att läsa på http://www.smkgavle.nu/

På lördagen kördes fyra klasser, Cadetti, Micro, Mini och KZ2.

Victor Carlsson försvarade de Lila/ gula färgerna i klassen för Cadetti.

I Micro var det trettioen startande varav William Carlsson lade sig på en nionde plats i A-finalen. Isac Blomqvist hade med sig en fin bästatid från tidskörningen och tog trettonde platsen i finalen. Julle ljungdahl, Malte Pettersson, Max Grotherus och Victor Isenborg var också med i klassen för Micro.

I Mini var det hela 46 starter varav fem startande från Rasbo MK, Alex Bouveng, Marcus Grönman, Lukas Edin, Ebba Aronsson och Hjalmar Sjölin.
Hjalmar körde direkt in i A-final och där slutade han på en fjortonde plats. Ebba var strax därefter med en sjuttonde plats.

I KZ2 hade klubben inga förare med för dagen.

På söndagen kördes fyra klasser, Sport 2000, Rotax Max, Rotax Junior och Yamaha.

Max Lindén, Rotax Junior blev sexa i A-finalen bland sjutton startande.

I klassen för Yamaha startade 27 bilar varav sju stycken körandes för Rasbo MK.
Thea Pettersson hade en bra dag och fick fina placeringar i samtliga heat. Hon lyckades också ta en femteplats i A-finalen. Sara Lindgren kom sjua och Andreas Ahlström åtta. Även Linnea Hamrin, Felix Bergman, Marcus Holmbring och Max Matthiasson Pernler var med i fältet.

Sport 2000 och Rotax Max fick klara sig utan Rasbo MK denna dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar