onsdag 11 september 2013

Trippel i Järfälla och totalt för J60 förarna

Hej! Här kommer lite sena uppdateringar. Ber om ursäkt för det men det har varit galet mycket ett tag.

Liselott har som vanligt varit flitig med kameran och det kommer att komma bilder från Linköping MKR 7.

Finalen  i MKR kördes i Järfälla den 7-8 september i vackert höstväder. 

Rasbo MK representerades av följande förarei Cadettiklassen; Waldemar Jansson, Astrid Almlöf, Oscar Pedersen, Tim Jansson, Teresia Jansson, Isac Hovberg och Oscar Jansson. Fantastiskt kul att kunna ha att så många av "framtidens förare" i sin klubb!

För Gustav Jansson blev det en åttonde plats i B-finalen i Formel Micro. Även Lukas Hamrin och Emil Kronståhl körde B-finalen. Victor Karlsson blev med sin 15:e plats i A-finalen den Rasboförare som kom högst i resultatlistan för Micro i A-final. Hampus Nordlii körde in som 18:e man.

I Formel Mini var Malte Pettersson ensam förare från Rasbo MK. En 14:e plats i A-final blev det för honom.

I J-60 klassen täckte Rasboförarna upp hela prispallen! William Karlsson tog hem segern, tvåa var Isac Blomqvist och trea Carl Runnegård. Snyggt jobbat! Julla Ljungdahl var tätt i hälarna med en femteplats i loppet och Isak Sjöqvist sjua! Max Grotherus körde in på en hedervärd trettondeplats.

I Formel Yamaha blev det en tredjeplats för Thea Pettersson som har haft en stark säsong. Linnea Hamrin var åttonde förare över mållinjen, Max Matthiassson 15:e och Marcus Bouveng 18:e.

I Rotax Max deltog Victor Bouveng och en sjätteplats blev det för honom.

En sjätteplats blev det också för Hjalmar Sjölin i Rotax Junior. I klassen körde även Nils Runnegård in på en fin 10:e placering och Marcus Grönman som 14:e man.

I Klasserna KZ2 och Sport 2000 hade RMK inga förare denna gång.



Efter detta lopp sammanställdes också de totala resultaten för årets MKR serie och man kan konstatera att Rasbo än en gång visar framfötterna genom att ta andraplatsen om mest framgångsrika klubb efter Södertälje. Tjugofyra klubbar finns representerade i år.

Nio kadettiförare från klubben  har deltagit i MKR serien 2013.

William Karlsson, Julle Ljungdahl och Isac Blomqvist tog den totala 1:a, 2:a och 3:e platsen i J60! Övriga förare i samma klass håll sig även de högt upp i listan.

Thea Pettersson blev totalfyra i formel Yamaha och Hjalmar Sjölin femma i Rotax Junior. Totala resutlatlistor finns på MKR:s hemsida.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar