måndag 13 maj 2013

Julle Ljungdahl överst på prispallen i MKR 2!

I helgen har den andra deltävlingen i MKR körts. Södertälje KRC stod som arrangör.

Kadettiförare och kartingens plantskola från Rasbo var Simon Ring, Astrid Almlöf , Teresia Jansson och Tim Jansson.

I Formel Micro körde Victor Karlsson in på en 7:e plats i A-finalen. Lukas Hamrin och Hampus Nordlii körde också A-final och kom på 21:a respektive 27:e plats. Gustav Jansson och Ivar Almlöf deltog i B-finalen. Victor Karlsson ligger så här långt på en total 5:e plats i MKR serien.

I Formel Mini A-final placerade sig Malte Pettersson på en 24:e plats och ligger totalt på 13:e plats i MKR serien.

I J60 fick Rasbo MK en segrare i form av Julle Ljungdahl som körde först över mållinjen. Tätt följd av William Carlsson som kom tvåa. Dubbelt Rasbo på Prispallen således!
Isac Blomqvist kom på 9:e plats, Max Grotherus 10:e, Isak Sjöqvist 12:e, William Banffy 15:e och Carl Runnegård 17:e plats. Rasbo ställer upp med ett stort startfält i denna klass i år! Ledare i MKR serein är just nu William Karlsson. Julle Ljungdahl ligger trea totalt. Isac Blomqvist 5:a och Max Grotherus 6:a. Spännande!

På söndagen kördes Formel Yamaha. Thea Pettersson lyckades köra till sig 5:e platsen i klassen. Linnea Hamrin 11:e, Max Matthiasson Pernler 15:e och Marcus Holmbring 18:e plats. Thea Pettersson leder just nu MKR serien! Linnea Hamrin ligger på en 6:e plats.

I klassen för Rotax Junior så kom Hjalmar Sjölin på en 9:e plats, Marcus Grönman 14:e och Nils Runnegård en 22 plats i finalen. Hjalmar Sjölin ligger på en total 7:e plats i serien just nu.

Sidan för Bilder är också uppdaterad med samtliga länkar från de tävlingar där de tagits kort. Klicka på "Bilder" i listen till höger på sidan.