torsdag 15 september 2011

Hej på er alla Rasbos kartingvänner!

Många av er gör nu de sista förberedelserna inför MKR finalen (som även är sista deltävling i DM) på Järfälla banan vilken för många är ”Grand Finale”.

Flera av er vet jag även kommer att tävla i Västerås och RMC finalen där även Micro, Mini och Yamaha har möjlighet att delta, kolla in Västerås hemsida för mer info. http://vasteras-karting.se/

Strax efter det, söndag 9:e oktober kör vi vår traditionsenliga klubbserieavslutning och KM på Rörken och här hoppas vi naturligtvis att så många som möjligt är med och kör. Vi bjuder funktionärer och tävlande på grillat till lunch, bra är om ni går in på MKR:s hemisda och anmäler er till tävlingen så vi vet hur många som kommer.

Säsongen 2012 kommer att inledas intensivt med planerade racehelger på Rörken direkt i april med Chicken race 21/4 och MKR 1, 28-29/4. För att förbereda för våra träningar och dessa tävlingar så finns även planer på arbetsdagar och arbeten som ska göras på Rörken innan vintern kommer.

Planera därför redan nu in lördagarna 15 & 22 oktober för arbeten med bana och anläggningen på Rörken.

Ytterligare information är att vi just nu jobbar hårt med att få till asfalt i depån, vatten och avloppsanslutningar till nya kiosken mm. Målet är även att kiosken ska kunna vara färdigställd till Chicken Race & MKR i vår.

Vi syns på Rörken snart igen.
RMK Kartgrupp





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar