måndag 25 april 2011

Påskafton på Rörken med Chickenrace, kan det bli bättre?

Strålande sol återigen i "vår" traditionsenliga tävling och för det flesta första tävlingen på säsongen.

Stort startfält där de flesta som var i toppen på förra årets race har rest in för at tävla mot Rasbos snabba förare. Otroligt många entusiastiska och körglada förare hade slutit upp.
Det var många förare som racat tidigare några debutanter och flera som bytt klass inför denna säsong.

Redan på de första träningarna förstod vi att det skulle bli en bra dag, farten var hög för de flesta och tiderna mycket bra och lite "gummi" fanns på banan från långfredagens träningar vilket gjorde den extra snabb.

De Varvrekord som sedan tidigare varit svårslagna ryker i alla klasser, där Nils Runegård blir klockad för 47.408s i F-Micro, Hjalmar Sjölin 44.793 s, och slutligen så sätter även Gustav Thorselll nytt rekord i Formula Yamaha med tiden 42,206 s.

Skönt att se att dessa rekort finns i klubbens ägo!

Racen, återigen mycket tuffa heat & finaler där våra tävlande är på topp men där våra gäster petar ned våra förare från den högsta positionen på pallen och vi gratulerar segrarna här.

De som lyckas bäst denna dag av våra hemma förare är Nils Runegård (3:a), William Carlsson (4:a) i F-Micro, och i Yamaha får vi Gustav Thorsell på en 2.a och Sara Lindgren på en 3.e plats.

Förhoppningsvis var detta en stor "vitamin" injektion för alla våra förare att fortsätta att tävla under säsongen 2011 både i vår klubbserie och kanske i MKR serien.

Grattis till er alla förare för starka presentationer och naturligtvis alla funktionärer som gjorde denna tävling möjlig! /Barbro

Länk till bilder från dagen: https://picasaweb.google.com/kartingnytt/Chickenrace23April2011?authkey=Gv1sRgCKDG3IPfuuCAGQ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar