Mellansvenska kartraceserien har kört sin fjärde deltävling. Västerås stod för arrangemanget.
Vi tackar för fint arrangemang och fräscha lokaler!

Under lördagens tävlingar kördes Cadetti, Micro, Mini och Sport 2000.
Ni som deltog och eventuellt har bilder eller reportage att dela med er av får gärna skicka över detta till 018500749@telia.com .

I Micros A-final körde Nils Runnegård, Isac Blomqvist, Marcus Grönman och Hjalmar Sjölin. För både Nils och Isac slutade loppet med avåkning denna gång. Marcus kom på elfte plats och Hjalmar blev bäste Rasboförare med en sjätteplats.

I Minis A-final kom Ebba Aronsson in på en sjätteplats. Lucas Edin blev 20:e man. Även Martin Thorsell och Alex Bouveng körde A-final men fick avbryta.

Inga Rasboförare deltog i Sport 2000. Dem som körde Cadetti får vi återkomma till då dessa inte finns med på Mylaps.

På söndagen såg vädret något ostadigt ut men "höll sig i skinnet" i stort sett fram till A- finalerna.

I Junior 60 representerades Rasbo av Victor Johansson som för dagen inte tog sig i mål.

I Rotax Max körde Simon Johansson, Philip Ågren och Jonathan Johansson. För Jonathan gick det riktigt bra då han var svindlande nära pallplats. Fyra blev dagens placering. Även Philip gjorde en stark insats med start långt bak i fältet och efter en bra körning en tiondeplats i mål.

I Yamahas B-final vann Tim Carlberg och Linnea Hamrin var fyra. Joel Eriksson var nära att gå vidare men kom till sist på sjätteplats.
I A-finalen klev Pontus Whalqvist fram och tog en andraplats! Sara Lindgren kom sexa, Gustav Thorsell 12:a, Max Matthiasson 14:e, Felix Bergman 17:e, Tim Carlberg 19:e och Thea Pettersson 20:e.

Det blev en skön vinst för Rasbos Max Lindén i Rotax Max Junior.