lördag 21 mars 2009

Kom till söndagens "vårfix"

Vårfixet på Rörkens Kart bana med några få tappra entusiaster har startat. Arbetet med nytt staket på norra bandelen, mot nya "diket" börjar ta sin form men mer material och arbete krävs här.
Håkan har kört med snöslunga hela dagen på banan så att solen kan komma åt asfalten och smälta resten av snön, depå och parkering är fortfarande snö täckt men vi hoppas på sol och kanske lite vind så är snön borta snart hoppas vi.
En hel del städat har det också blivit med ett "skinande" blankt speaker torn och ett första stort steg i uppfräschning av herrarnas omklädning har tagits.

Söndag 22:a (imorgon) kör vi vidare, de första tappra fixarna kommer att vara på plats redan vid nio tiden på morgonen och vi hoppas att fler än idag kan komma och hjälpa till.

Jobb av alla sorter finns, så det passar både mammor och pappor!

Jobb vi har sett som behöver göras:
*Plocka ned en bänk med tillhörande klädhängare i damerna omklädning, tag med stor skruvmejsel alt skruvdragare, Danne instruerar.
*Städa både herrarnas och damernas dusch utrymmen, här fins en del städ material möjligen behövs lite mer "kalkrent"
*En belysningsarmatur och kabel ska fästas på serveringen som inte kommit tillbaka efter målningen av den nya panelen.
*Fönster puts av det redan städade speaker tornet Städning av servering går alltid
*Röja runt banan & parkeringen, elda ris mm
*Genomgång och städning av verktygscontainer

Som ni ser här och som ni kommer att se på banan så finns det att ta tag i för alla kart entusiaster, och vi hoppas att fler kan komma och hjälpa till någon timme så att vi förhoppningsvis kan komma igång att köra snart!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar